Ozon tedavisinin gizemini keşfedin: Vücudunuzu gençleştiriyor!

Dr. Hasan Levent: Ozon Tedavisi Hakkında Bilinmesi Gerekenler

İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Hasan Levent, ozon tedavisi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Dr. Levent, tıbbi ozon tedavisinin özellikle enfeksiyonları önlemek ve iyileştirmek amacıyla tercih edildiğini belirtirken, son 50-60 yılda çeşitli sağlık sorunlarında güvenle kullanıldığını vurguladı.

Ozon Tedavisi ve Doğal Sağlık

Dr. Levent, otoimmün hastalıklar ve kronik rahatsızlıklar için ozon tedavisinin doğal ve tamamlayıcı bir yöntem olduğunu ifade etti. Araştırmalar, ozonun bağışıklık sistemini uyararak vücudu desteklediğini ortaya koymaktadır. Bununla birlikte, ozonun doku ve organların oksijenlenmesine yardımcı olarak iyileşmeyi hızlandırdığını belirtmektedir.

Hücre Oksijenlenmesinin Önemi

Dr. Levent, ozon tedavisinin sağlık üzerinde birçok faydası olduğunu vurgulayarak, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve oksijen metabolizmasını teşvik ettiğini ifade etti. Ayrıca, tedavinin hücrelerin daha fazla oksijen almasını sağlayarak doku ve organlara giden oksijen miktarını arttırdığını sözlerine ekledi.

Metabolik Zehirlerin Temizlenmesi ve Genel Sağlık

Dr. Levent, ozon tedavisinin metabolik zehirleri temizleyerek vücut detoksuna yardımcı olduğunu ve genel sağlığı artırdığını belirtti. Ayrıca, tedavinin mikropları etkisiz hale getirerek inflamasyonu azalttığını ve çeşitli hastalıkların tedavisine destek sağladığını sözlerine ekledi.

Related Posts

Metan Gazı sessiz tehlike: Belirtiler, önlemler ve ilk yardım yöntemleri

Irak’ın Kuzeyinde metan gazı zehirlenmesi nedeniyle 12 askerimizin şehit olmasının ardından Metan Gazı konusu tekrar gündeme geldi. Altınbaş Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Öğr. Gör. Özlem Karagöl, metan gazı ile ilgili kapsamlı bir bilgilendirme yaptı. Peki, metan gazı nedir, nasıl oluşur? Metan gazı zehirlenmesi belirtileri neler?

Alzheimer’a umut olacak keşif!

Alzheimer hastalığında umut olabilecek keşif…Prof. Dr. Konuk, “Sıradaki hedefimiz, bu mekanizmayı düzenleyecek mümkünse bitkisel bir molekül bulmak. Başarırsak, o kişi Alzheimer’a yakalanmayacak.” dedi.

Milimetrik boyuttaki tümörler artık net şekilde görülecek

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde onkolojik, nörolojik ve kardiyolojik alanlarda tanı ve evreleme süreçlerini daha güvenilir hale getirecek “PET/BT” cihazı hizmete alındı.

Pek çok riski beraberinde getiriyor! Kurban eti nasıl tüketilmeli?

Kurban Bayramı’nda artan kırmızı et tüketimi sindirim problemlerinden kalp sağlığına kadar pek çok riski beraberinde getiriyor. Uzman Diyetisyen Elif Melek Avcı Dursun, sıcak havalarda etin doğru şekilde saklanması ve pişirilmesi gerektiğini vurgularken, özellikle kronik rahatsızlığı olan bireyleri her öğünde et tüketmemeleri konusunda uyarıyor.

Dermatolojik onay almayan ıslak mendiller cilt sağlığını tehlikeye atıyor

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bülent Nuri Kalaycı, son yıllarda kullanımı artan ıslak mendilin doğru seçilmesi gerektiğini söyledi.Doç. Dr.Kalaycı:”Bu tarz ürünler cilt bariyerini bozarak kuruluk ve bazen hasara yol açabiliyor. İçeriğinde bulunan bu maddelere karşı kişinin hassasiyeti var ise buna bağlı olarak cilt üzerinde alerjik kontakt dermatit dediğimiz tablonun ortaya çıkmasına sebep olabiliyor”açıklamasında bulundu.

Depremdeki soru işareti! Afranur’u panik atak mı öldürdü? ‘Gözden kaçmış olabilir’

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında 3 Haziran’da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremde 69 kişi yaralandı. 14 yaşındaki Afranur Günlü’nün ‘panik atak’ nedeniyle yaşamını yitirmesi ise dikkat çeken detaylardan biri oldu. Peki, kişinin geçirdiği panik atak sonucu yaşamını yitirmesi tıbben ne kadar mümkün? Uzmanlara sorduk.